Downsyndroom Vlaanderen

In deze Corona-tijden zijn we ons allemaal nog maar eens bewust van het belang van een goede gezondheid. Natuurlijk wensen we die iedereen van harte toe, met gepaste zorg en begeleiding!

Downsyndroom Vlaanderen zet zich als oudervereniging al vele jaren in voor de optimale kwaliteit van leven voor mensen met het syndroom van Down, als het nu gaat om opgroeien, leren, spelen, wonen, werken, ontspannen….. en gewoon jezelf kunnen zijn met je talenten en kwaliteiten.

Ook gezondheid speelt hierin een grote rol. Sinds 2007 verdeelt Downsyndroom Vlaanderen de zgn. Downpas, een algemene begeleidingspas om de gezondheid van geboorte tot 18 jaar goed te kunnen opvolgen naar alle borelingen, en iedereen die jongeren met downsyndroom begeleidt.

Als vervolg hierop werd in samenwerking met de Universiteit Antwerpen (UA) en het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) nu ook de Downpas 18+ ontwikkeld, die mensen met downsyndroom in staat stelt om hun gezondheid verder op te (laten) volgen vanaf 18 jaar. Nu staan we voor de grote uitdaging om deze Downpas 18+ bij alle volwassenen met downsyndroom en hun familie en zorgverleners te bezorgen. Dankzij uw steun kunnen we dit project in 2020 gaan realiseren, waarvoor bij voorbaat onze hartelijke dank.

 

Total raised
€ 2 800.00
Items in this auction are subject to an automatic extension feature. If a bid is received within 10 minutes of expiry, bidding is extended by 10 minutes. These times, and the number of extensions which may take place, may be changed by the auction administrator without notice.
Bids for items in this auction are in Euros.

2 auction items

Enkel voor Bugatti Type 35 of 37 eigenaars

Bidding ended
Winning bid
€ 300

Defeat of Coronavirus!

Bidding ended
Winning bid
€ 2 500